söndag 4 september 2011

ZimZalabim inleder samarbete med True Heart Education

ZimZalabim har haft förmånen att få göra grafiska formgivningen och sättningen av Sanna Nova Emilias bok "Att lära med hjärtat-När kunskap och värde blir ett".
Vi blir nu återförsäljare av boken och redan idag kan du förhandsboka ditt exemplar. Den skickas från oss runt 1 oktober.


"Att lära med Hjärtat – När kunskap och värde blir ett" är en teoretisk och praktisk handbok för den nya tidens medvetna lärande. Ett lärande som bygger på en djupgående förståelse för våra mänskliga känslor och behov som en grundförutsättning för all utveckling. Ett lärande där var och en får möjlighet att växa optimalt såväl kunskapsmässigt som mänskligt.


Förordet i boken är skrivet av Lou Rossling. Hennes ord om boken:
"Om jag skulle rubricera boken du håller i din hand så skulle jag kalla den för ”Vishetens bok”. Vis som i betydelsen att både hjärna och hjärta samverkar."


Sanna Nova Emilia är grundaren till True Heart Education som arbetar för att bidra till en skolvärld av optimalt lärande både kunskapsmässigt och känslomässigt; där självkänsla, glädje, nyfikenhet och kreativitet blir ledande för vår utveckling. I denna bok visar hon en väg mot ett mer självmedvetet och medmänskligt samhälle, där den framtid vi önskar skapa för våra barn ligger närmre än vi hittills vågat tro. Inom var och en av oss.


Beställer gör du på www.zimzalabim.se


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar