lördag 11 september 2010

Höst TÄVLING med fina priser!

Nu kör vi igång hösttävlingen som är ZimZalabims största tävling i år.
Tävlingen pågår till 11 oktober 2010

Första pris är ett ZimZalabimpaket som består av:
* En valfri kortdesign (dvs kan användas till dina julkort, inbjundningskort, tackkort eller vad du vill).
* 30 st kort 11*15 av din kortdesign (du kan beställa till fler).
* Första boken i serien om Rosa-Emma, Låt alla vara med (eller andra boken som släpps i november).
* KOMPIS-sten i organzapåse.

Tävlingsregeler:
1. För att vara med att tävla Gillar du oss självklart på Facebook (knapp finns till höger på sidan) alt. besök ZimZalabims sida på Facebook
2. Tipsa i din blogg om tävlingen alt. om du inte har en blogg bjud in 5 vänner till tävlingen via mail (skicka kopia till ulrika@slottner.net). Använd bilden nedan och länka till tävlingen.
4. Bjud in dina vänner på Facebook till vår Facebooksida, ZimZalabims sida på Facebook 
5. Skriv en kommentar till detta inlägg med namn, e-postadress, bloggadress samt en motivering till varför just du skall vinna.








2 kommentarer:

  1. Hej Ulrika!
    Jag kommer alltid vara tacksam för den hjälp jag fick av dig när du hjälpte mig att få vår änglason Elliot bokförd för ett par år sedan. Det är en handling som jag aldrig kommer glömma. Jag har allt sedan du skapade Zimzalabim regelbundet tipsat om ditt företag till mina vänner och bekanta via mail och blogg, jag hoppas och vet att du på det sättet har fått ett par alldeles nya kunder. Själv är jag fortfarande jättenöjd över tackkorten som vi beställde av dig när Isabell föddes.

    Jag tycker det är jättesvårt med en bra motivering till varför just jag ska vinna men jag hoppas att mitt engagemang till att ge dig lite fler köpare kan räcka bra som motivering + att jag jätte, jättegärna vill skicka just dina julkort till vänner och bekantingar i år.

    Kram på dig från Karolin, min blogg och jag

    SvaraRadera
  2. Jag gillar på FB och bjuder in mina vänner. Länkat har jag gjort här:
    http://handarbete.appelklyftig.com/#post43

    Varför ska jag vinna? Eller rättare sagt vi, en familj på 4 bokhungriga barn? Här kommer boken att bli läst MÅNGA gånger, det finns inte en chans att den hamnar i en hylla och samlar damm - böcker blir verkligen lästa här.

    SvaraRadera